Bolig

Økonomisk sikkerhed fremtiden – en indføring i Pensam

Pensam er en dansk pensionskasse, der tilbyder pensionsopsparing, forsikringer, og bankmastertjenser til ansatte inden for FOA’s overenskomstområder; herunder det offentligt ansatte samt private medarbejdere inden for f.eks. rengøring, social- og sundhedssektoren, service samt en række tekniske områder som transport og energi.

Hvad tilbyder Pensam?

Pensams kerneområde er pensionsopsparing og pensionsudbetalinger. Som kunde i Pensam kan du se frem til en moderne og fleksibel pensionsløsning, der er tilpasset netop dine behov. Pensam tilbyder også en række forsikringer, der kan sikre dig og din familie økonomisk, hvis du skulle blive ramt af sygdom, ulykke eller død. De tilbyder også realkreditlån og boligfinansiering gennem deres datterselskab PenSam Bank.

Kundeservice og rådgivning

Pensam lægger stor vægt på personlig, kvalificeret rådgivning. Du kan få rådgivning om alt fra pension og forsikring til boligkøb og lån. Uanset hvor i livet du er, og hvad dine behov og ønsker er, kan Pensam tilbyde kompetent og nærværende rådgivning.

Bedste Bank 2024 – Pensams vision

Pensam ønsker at være mere end bare en pensionsselskab – de vil være den bedste bank i 2024. Dette er på ingen måde en lille ambition, men Pensam er overbevist om, at det er muligt gennem deres konstante fokus på deres kunder, deres behov og deres ønsker. De arbejder hårdt på at udvikle, forbedre og tilpasse deres produkter og services, så de hele tiden kan møde deres kunders behov på bedst mulig vis.

Hjemmebank og mobilbank

Som en del af deres vision om at være bedste bank i 2024, har Pensam udviklet deres egen hjemmebank og mobilbank. Her kan du få et komplet overblik over dine økonomiske forhold, flytte penge, betale regninger, se din opsparing med mere. Du kan også chatte med Pensam direkte fra hjemmebanken eller appen, hvis du har brug for rådgivning eller hjælp.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.