Sundhed

Få et bedre parforhold – 3 råd der får kærligheden tilbage

Har dig og din partner været sammen længe, og kan mærke at gnisten er blevet mindre i løbet af de senere år? Så er det på tide at rette op på det igen, så i kan få kærligheden tilbage og få et bedre parforhold. Men uanset hvad du føler du gør, så sker der ingenting. Du er ikke den eneste, og skilsmisseprocenten er højere end nogensinde før ifølge Danmarks statistik. 

Derfor har vi samlet 3 råd som i kan bruge allerede i dag, for at få kærligheden tilbage.

Hav mere sex

Det første der sker, når gnisten begynder at forsvinde, er at man som par stopper med at have sex. Og når man stopper med at have sex, så begynder intimiteten også stille og roligt at forsvinde. Det kan skabe problemer i parforholdet da der er behov for romancen som sex er med til at skabe.

Hvis man begynder at have mere sex i forholdet, så vil i lynhurtigt opleve at intimiteten stiger og der sker noget med jeres forhold igen. Og selvom i måske ikke har lyst, så skal i tvinge jer selv til at gøre det, for at skabe lysten selv. Fortæl om jeres fantasier, læs nogle frække sexnoveller som i eksempelvis kan finde på 6liv.dk. Du vil blive overrasket hvor meget sex kan gøre i et forhold. 

Sluk fjernsynet 

Falder i ofte i fælden, hvor fjernsynet bliver tændt når ungerne er puttet i seng? Hvis svaret er ja, så sluk fjernsynet og begynd at snak eller spille spil i stedet. For så bliver i tvunget til at snakke sammen. Der er ikke noget mere dræbende end at sidde foran fjernsynet hver eneste aften uden at snakke det mindste sammen. I stedet for at se fjernsyn, så brug råd nummer 1 på listen og brug aftenen på sex i stedet. 

Tag på en kærestetur

Det bedste i kan gøre for jeres forhold, er at tage på en kærestetur alene sammen, hvor i kan virkeligt kan nyde hinandens selskab. Der er ikke noget vigtigere end at pleje jeres forhold og i en travl hverdag, så glemmer man ofte at gøre dette. Så tag væk på en forlænget weekend og nyd hinandens selskab. Tag ud og spis, gå en lang tur eller hvad i nu måtte have lyst til. 

Vi håber at i med disse råd har fået inspiration til at få kærligheden tilbage og få et bedre parforhold igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.