Sundhed

Evæske – Skønne smagsvarianter

At begynde at dampe er for mange en rejse ind i en helt ny fantastisk verden. Fra at ryge ildelugtende nikotin-cigaretter frigiver man nu kun harmløs damp, og prikken over i´et er den unikke uovertrufne smag af e-væske. E-cigaretten er midlet, brænderen er motoren, og evæsken er den unikke smag der krydrer og fuldender enhver dampoplevelse. Markedet bugner af forskellige smage og specifikationer, så hvordan skal du vælge én smag i den gigantiske jungle af damp, der bare bliver større og større?

Hos Easy to Smoke har vi samlet en række perlende dampede nyheder inden for dampens verden samt skønne klassikere hvor dampen aldrig går af mode. Uanset om du er til almindelige aromatiske aromaer, friske frugtige fragrances, stærke og specielle smagsoplevelser eller blot en energigivende e-juice, har vi helt sikkert noget der får dampen til at stige hos dig. Fyld blot e-væsken på, lad den trække et par minutter, og så kan dampen begynde.

Skøn Smoke

Da der som nævnt findes så mange forskellige e-væsker, kan det være svært at finde rundt i dem. Langt de fleste vælger ud fra aroma, dvs. væsken varierer i forhold til smag, hvor man så kan vælge mellem et væld af fantastiske smagsoplevelser, alt fra frisk frugt over sød slik til sirligt sprængfarlige syrlige smagsoplevelser. Alle e-væsker er fremstillet under kliniske forhold af nogle af markedets største navn som Vapeson, Sundbygaard og Liqua hvor kvaliteten altid står dampende klart. 

E-væsker kommer i et væld af forskellige prisklasser, styrker og kvaliteter, der dog ofte hænger sammen. Smagens styrke afhænger meget af aromaen, og jo stærkere den er, jo dyrere vil det være. 

Vi har valgt at satse på de bedste væsker, hvilket gør at vi har et væld af velsmagende e-væsker til ens rygestop – uanset om man er til den vilde eller milde smag. Alle udvalgte e-væsker i PG/VG-forholdet 50/50, så du får kun velsmagende væsker af allerhøjeste kvalitet når du handler hos os. Med andre ord en perfekt kombination af herlig halskrads og fræk forførende smag.

Styrke & saftige sager

Mange savner følelsen af at have noget i hånden og den omkringliggende damp efter et rygestop, og her kan e-cigaretter være en glimrende genvej til et varigt og velsmagende rygestop. Men da smag er lige så individuel som et rygestopforløb, skal der være noget for enhver smag. 

Hos Easy to Smoke har vi specialiseret os i producenter med de mest udsøgte e-væsker, og af disse har vi nøje udvalgt en perlerække af ualmindelige unikke smagsmæssige åbenbaringer der grundlæggende falder i 3 kategorier:

  • Smag af tobak: Cigaretter og smagen af tobak hænger unægtelig sammen, så hvorfor ikke bibeholde den i en sundere version, selvom du stopper med at ryge? Dette nydelsesmiddel har en meget fremherskende smag, hvilket også er grunden til at den findes i så mange smagsvarianter og -kombinationer i både bløde og markante blends. 
  • Skøn, skør og sød slik: En anden stor del af e-kit-markedet damper af sukkersøde lækkerier – både i form af slik, desserter og andre skønne sager som den dampende søde sukkertand vil elske. 
  • Friske & forførende: Denne smagsvariant dækker alt fra frisk frugt til andre forfriskende fristelser i form af mentol, melon, mynte & meget mere.  

Til alle smagsvarianter kan der tilføjes nikotin i forskellige styrker, hvilket giver en lidt mere skarp smag. Forholdet angives i milligram nikotin pr. cigaret. Hvis man ønsker at stoppe med at ryge, anbefales det at starte med samme mængde nikotin i e-væsken som så med tiden kan mindskes mere og mere. Vi har valgt styrker på 0, 6, 16 og 20 mg., så man kan blande styrke og smag efter behov. 

Den subjektive smagsoplevelse er altid unik, så derfor opfordrer vi dig til ikke til at indskrænke smagen til blot en, men at lade din smag få frit løb og afprøve en masse skønne blandinger med alt, hvad hjerte og lunger kan begære.

Selve smøgens & smagens sjæl

Ligesom smagsoplevelserne kan e-cigaretter fås i forskellige størrelser og designs, men den egentlige oplevelse kommer af e-væsken, da det er den man vil huske og vende tilbage til. Man finder hurtigt et passende forbrug af e-væsker, der både afhænger af den valgte e-cigaret men også af, hvor meget man bruger den. Jo højere antal watt i e-cigaretten, jo mere e-juice skal der bruges. Til gode priser udbydes de bedste e-juices for fænomenale oplevelser. For passionerede og erfarne dampere er det også muligt at blande forskellige smagsoplevelser og skabe egne unikke dampe. Hvem har ikke lyst til at dampe af friske æbler kombineret med søde blåbær eller måske en omgang sød chokolade med lækker lakrids? Ligesom der konstant kommer nye smagsoplevelser på markedet, vil vi hos Easy to Smoke give dig de bedste damoplevelser– vi lader dem konstant stige til nye højder. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.