Ikke-kategoriseret

5 nemme tips til at træne din hvalp i huset

1. Begynd med de grundlæggende ting – sid, bliv, kom, ned og stå. Når din hvalp behersker disse kommandoer, kan du gå videre til sværere tricks.

 

2. Vær konsekvent – Hvalpe lærer bedst, når de får konsekvente kommandoer. Hvis du vil have din hvalp til at sidde, skal du sørge for, at alle i familien bruger det samme ord for kommandoen.

 

3. Beløn god opførsel – Hvalpe elsker godbidder! Brug små godbidder som belønning for god opførsel under træningssessionerne. Dette vil hjælpe med at motivere din hvalp til at lære nye tricks.

 

4. Vær tålmodig – Det tager tid og tålmodighed at træne en hvalp. Bliv ikke frustreret, hvis din hvalp ikke synes at gøre fremskridt så hurtigt, som du gerne vil. Bliv bare ved med at arbejde på det, og til sidst vil din hvalp få styr på tingene.

 

5. God fornøjelse! – Træningssessioner skal være sjove for både dig og din hvalp. Hvis du ikke har det sjovt, er der stor sandsynlighed for, at din hvalp heller ikke har det sjovt. Hold det hele let og positivt, og snart har du en veltrænet hvalp!

De bedste måder at socialisere din hvalp på

1. Socialiseringskurser – Disse kurser er en god måde at introducere din hvalp til andre hunde og mennesker i et kontrolleret miljø.

 

2. Legeaftaler – Sørg for, at din hvalp kan mødes med nogle af sine hundevenner til en legeaftale. Det er en god måde for dem at socialisere og brænde noget energi af på!

 

3. Gåture – Tag din hvalp med på masser af gåture rundt i nabolaget. Det vil hjælpe den til at vænne sig til forskellige syn, lyde og lugte.

 

4. Besøg på nye steder – udsæt din hvalp for så mange nye omgivelser som muligt. Tag dem med i parken, på stranden, i butikker osv. Jo mere de ser, jo mindre bange vil de være for nye ting.

 

5. Vær tålmodig – Det tager tid for hvalpe at lære at socialisere sig. Tving dem ikke ind i situationer, de ikke er trygge ved, og vær tålmodig, mens de lærer det hele.

 

Har du ikke hvalpe endnu, kan du læse mere om fx Cocker Spaniel hvalpe her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.